Performanţe la şcoala Ruginoasa

Performante la Scoala Ruginoasa.jpgŞcoala Gimnazială „Nicolae Apostol” Ruginoasa va fi reprezentată anul acesta, la Etapa Naţională a Olimpiadei de Educaţie Tehnologică, de un elev din clasa a VIII-a care a dovedit că merită să fie aplaudat pentru reuşita lui: ALEXANDRU ASMARANDEI – PREMIUL I la Olimpiada judeţeană de Educaţie Tehnologică.

De asemeni ne putem mândri şi cu alţi elevi ai noştri care au participat la Olimpiada Judeţeană de Educaţie Tehnologică şi au obţinut rezultate bune: Ciobanu Corneliu, Copilu Vlad şi Mircea Mihăiţă din clasa a V-a, Mitrea Mihăiţă şi Tanasă Denis din clasa a VI-a, Andrei Tatiana din clasa a VII-a, îndrumaţi de doamna profesoară Daniela Secară.

Şcoala noastră a obţinut rezultate bune şi la Olimpiada Judeţeană de Limba şi Literatura română cu eleva din clasa a VIII-a, Găinariu Raluca Alexandra, îndrumată de doamna profesoară Daniela Tanasă.

La etapa locală a Olimpiadei de Matematică elevii noştri Copilu Vlad din clasa a V-a şi Asmarandei Alexandru din clasa a VIII-a s-au calificat la etapa judeţeană, fiind îndrumaţi de doamna profesoară Carmen Bajura.

În calitate de director al Şcolii Gimnaziale „Nicolae Apostol” Ruginoasa, doresc să transmit felicitările mele elevilor, părinţilor pentru susţinere, să felicit cadrele didactice care i-au îndrumat, arătând că elevii pot fi capabili de performanţe, crezând în calităţile acestora, demonstrând astfel că nivelul formării profesionale realizate în şcoala noastră a vizat mereu PERFORMANŢA.

 

Prof. Daniela CIURARU, Directorul Şcolii Gimnaziale „Nicolae Apostol” Ruginoasa