La mulţi ani, distinşi colegi, educatori, învăţători, profesori!

Ziua Mondială a Educaţiei este Ziua Profesorului, veritabilă sărbătoare a şcolii şi pretext de evocare a dascălilor ingenioşi şi cu dar de suflet, a acelor oameni aleşi să aducă lumina, prin formarea riguroasă şi dorinţa de învăţare durabilă, cu rezultate bune şi foarte bune pentru toţi elevii. Tuturor le mulţumim pentru profesionalism şi abnegaţie, pentru implicarea în educarea şi creşterea atâtor generaţii!

În mod particular, manifestăm admiraţie şi recunoştinţă faţă de acei profesori care şi-au încheiat cariera didactică de curând sau care sunt în pragul acestui moment semnificativ din devenirea lor profesională şi personală. Eforturile dumnealor, contribuţia substanţială la creşterea şi educarea copiilor, la modelarea atâtor suflete, conştiinţe, mentalităţi, profesionalismul şi disponibilitatea afectivă imensă – toate acestea ne onorează şi generează un sentiment de profund respect. Gratitudinea şi preţuirea noastră se îndreaptă spre domniile lor!

La mulţi ani, dragi colegi, educatori, învăţători, profesori, să rămâneţi sănătoşi, curajoşi, încrezători!

La mulţi ani tuturor celor care înnobilează şcoala şi fac ca aceasta să se racordeze permanent la Saeculum şi să dea dovadă de rezilienţă!

Prof. Mihai OBREJA, Inspector Şcolar General