Tot respectul şi toate aprecierile…

În actuala perioadă, când facebook-ul, whatsapp-ul, twitter-ul şi alte reţele de socializare, precum şi publicaţiile on-line do­- mină ca mijloace de comunicare şi de informaţie, este lăudabil că mai există „ conservatori” care scriu şi dăruiesc cititorilor publicaţii în format tradiţional.

Un astfel de colectiv „atipic” este cel care se ocupă de editarea Revistei cadrelor didactice „Apostolul”, publicaţie patronată de Sindicatul Liber al Lucrătorilor din Învăţământ şi Cercetare Ştiinţifică Neamţ şi ajunsă, iată, la al 200-lea număr!

Cei care se ocupă de elaborarea acestei reviste merită tot respectul şi toate aprecierile, având în vedere conţinutul divers al acesteia, cititorii găsind în paginile ei informaţii utile din lumea şcolii şi din domeniul sindical, rememorări ale unor personalităţi naţionale şi, în special, nemţene, precum şi alte informaţii de interes.

Revista cadrelor didactice „Apostolul” este una vie şi utilă, iar autorii articolelor publicate demonstrează că se respectă şi îi respectă pe cititori.

Felicitări tuturor celor care contribuie la publicarea acestei reviste şi fie ca aceasta să aibă cât mai multe apariţii!

 

Preşedinte F. S. L. I.,

Simion HANCESCU