Dacă e show, e Carina!

Urmând seria apariţiilor sale la cel mai înalt nivel, Carina Mihăilă, micuţa dar, deopotrivă, marea actriţă, membră a trupei de teatru amatori „Gong junior” din Roman, a fost prezentă la finele lui 2014 la gala Next STAR difuzată în seara de Crăciun pe canalul naţional Antena 1.

Cu ocazia galei din seara de Crăciun am avut bucuria de a urca pe scenă alături de Omar atât pentru spectacolul pe care l-am dat, dar şi pentru scopul care ne-a reunit în cadrul acestei gale în care am avut misiunea să-l convingem pe… spiriduşul Andrei Duban să pledeze în favoarea noastră înaintea lui Moş Crăciun. La final, am câştigat şi, astfel, am reuşit să facem fericită o fetiţă din Buzău pentru care Crăciunul a venit cu daruri de la Moşul la care nu cu mult timp înainte nici măcar nu a îndrăznit să viseze, a mărturisit micuţa Carina.

Carina se mai poate lăuda cu faptul că a fost invitată mereu la galele Antenei 1 rezervate copiilor unde a evoluat alături de mari vedete ale scenei precum actorul Valentin Teodosiu sau cântăreaţa Anca Ţurcaşiu. „Junioară” şi la şcoală, fiind elevă în primul ciclu gimnazial, Carina Mihăilă s-a afirmat în plan local încă de la grădiniţă. Susţinută de familie, a urmat la Roman cursuri de canto şi de artă dramatică, după care, în scurt timp, a început să adune trofeu după trofeu la diverse concursuri pentru copii. Ultimele două succese le-a bifat spre sfârşitul anului 2014 când a obţinut locul I la secţiunea gimnaziu în cadrul celei de a VI-a ediţii a Festivalului Naţional de Teatru, Muzică şi Dans pentru Copii „Neghiniţă”, găzduit de Teatrul „Bacovia” din Bacău, respectiv Marele premiu la secţiunea monolog la cea de-a III-a ediţie a Festivalului interjudeţean de teatru pentru elevi „În lumea teatrului”, organizat de Şcoala Gimnazială „Vasile Alecsandri” Roman. (A.O.)