Cei mai tari dintre voluntari!

musatiniiO nouă nominalizare, încă o recunoaştere majoră la nivel judeţean, unde au fost desemnaţi drept cei mai tari dintre voluntari! Aşa încheie anul 2015 Asociaţia de voluntari „Muşatinii”, din cadrul Colegiului Naţional „Roman Vodă”, graţie succesului din cadrul galei desfăşurată la începutul lunii decembrie, la Piatra-Neamţ, în cadrul căreia au fost recunoscuţi ca cei mai activi voluntari nemţeni.

Acţiunea a avut loc la Mall Forum Center, pe tabloul organizatorilor figurând Ministerul Tineretului şi Sportului, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, Asociaţia de Sprijin Comunitar Piatra-Neamţ, Consiliul Local al Tinerilor Piatra-Neamţ şi Centrul de Volun­tariat Neamţ, evenimentul reunind organizaţiile care s-au făcut remarcate prin acţiunile lor de voluntariat în anul 2015. La această gală Romanul a fost reprezentat de către Asociaţia „Muşatinii”, cu o echipă coordonată de către prof. Dr. Ovidiu Albert, de la Colegiul Naţional „Roman Vodă”.

„Este vorba despre premiul acordat pentru Voluntarul anului acordat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Neamţ, în pofida aparenţelor fiind vorba despre un premiu colectiv şi nu despre o distincţie individuală. Mă bucur că am fost prezenţi în această gală, făcând cinste atât asociaţiei noastre, cât şi Romanului. Practic, această recunoaştere vine ca o încununare a unei munci de ani de zile, a consecvenţei şi a dăruirii de care zi de zi aceşti copii minunaţi au dat dovadă în toate acţiunile de voluntariat puse în slujba comunităţii”, a spus prof. Dr. Ovidiu Albert, preşedintele Asociaţiei de voluntari „Muşatinii”.

Precizăm că în urmă cu doi ani, la o altă gală a volun­tariatului, Asociaţia „Muşatinii” a primit şi premiul pentru Cel mai bun coordonator de voluntari, nominalizată la acea vreme fiind Daria Pricope, după cum, în 2011, muşatinii şi-au adjudecat premiul întâi cu proiectul „Reporter de liceu”.

A.OPRIŞ