Concert de JAZZ cu Mădălina

Pe 12 octombrie 2022, Biblioteca Judeţeană „G.T. Kirileanu” Neamţ a găzduit Concertul de JAZZ cu Mădălina susţinut de Mădălina Mantu. Protagonista a mai fost prezentă la Biblioteca Judeţeană „G.T. Kirileanu” Neamţ, împreună cu Mihăiţă Macoveanu şi proiectul „Poetul şi Cântăreaţa”, care s-au bucurat de un real succes.

Mădălina Mantu este cântăreaţă de jazz şi musical, de naţionalitate română, născută în Piatra-Neamţ, având dublă cetăţenie: română şi germană. Până recent, Mădălina a activat profesional exclusiv în occident, mare parte din cariera ei fiind bazată pe evoluţiile avute pe scene din Germania şi Elveţia.

Mass-media din Germania i-a acordat o atenţie deosebită, cântăreaţa fiind o răsfăţată a posturilor de radio din nord-vestul Germaniei, iar melodiile ei fiind difuzate periodic, existând o solicitare permanentă din partea publicului.

Au fost acordate zeci de interviuri în ziarele importante din land-ul Niedersachsen, dar cea mai importantă realizare din punct de vedere mediatic o reprezintă apariţia televizată de la SAT 1.

Supranumită de nemţi „Vocea de Aur a Germaniei”, Mădălina s-a făcut remarcată prin calităţile ei vocale, pentru care a fost apreciată de nume consacrate ale jazz-ului internaţional.

Biblioteca Judeţeană „G.T. Kirileanu” Neamţ