Scrisoare deschisă

Dragi copii, părinţi si profesori,

Asociaţia Children Forever – Piatra-Neamţ organizează a XI-a ediţie a Festivalului Internaţional pentru Copii şi Tineret „Cântec de Stea” – Piatra-Neamţ-2022, în perioada 8-11 decembrie, în parteneriat cu Primăria Municipiului Piatra-Neamţ, Consiliul Local Piatra-Neamţ, Consiliul Judeţean Neamţ, Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare”, Radio România Teritorial Iaşi, Axis Music, Liceul de Artă „Victor Brauner”.

Înscrieri, în perioada 01 octombrie – 20 noiembrie 2022.

„Cântec de Stea” este un concurs de interpretare şi creaţie, care îşi propune să încurajeze tinerele talente, cu vârstele cuprinse între 4 şi 18 ani, să se dezvolte prin arta spectacolului de muzică şi dans, în trei zile de sărbătoare a muzicii pop, pop-opera, etno şi tradiţională. Organizatorii oferă concurenţilor şansa de a se reuni în festival şi totodată de a descoperi frumuseţile mirifice din ţinutul Neamţ, un spaţiu încărcat de istorie, tradiţii şi realizări contemporane. Moş Nicolae soseşte, în fiecare ediţie, cu diplome, trofee şi daruri!

Vă aşteptăm cu drag, să ne revedem, mai buni, mai calzi, cu noi aspiraţii, să cunoaşteţi noi prieteni, să măriţi familia „Cântec de Stea”!

Vă aşteptăm să ne bucurăm împreună de primele sărbători de iarnă, aduse şi în această ediţie de voi, dragi concurenţi, ca să-l întâmpinăm pe Moş Nicolae, la Piatra-Neamţ, cu veselie, muzică şi multe premii!

Citiţi cu atenţie Regulamentul 2022 şi pe pagina de fb. Cântec de stea!

Festivalul va putea fi urmărit video şi video-live pe paginile de fb. Radio Iaşi, Cântec de Stea sau accesând www.radioiasi.ro.

Adina PANAITESCU